Kalevisse tulemas uuele peatreenerile tuttav mängumees

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalevi uus peatreener Nenad Vucinic (paremal) ja Kalevi korvpalliklubi president Ivar Valdmaa
BC Kalevi uus peatreener Nenad Vucinic (paremal) ja Kalevi korvpalliklubi president Ivar Valdmaa Foto: Toomas Huik

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna juhtkond ja peatreener Nenad Vucinic otsustasid sõlmida lepingu ameeriklasest tagamehe Josh Pace´iga.

Kalevi mänedžeri Remo Holsmeri sõnul edastasid nad oma jaatava vastuse mängija agendile ning loodavad, et lepingu sõlmimine on nüüd vaid vormistamise küsimus, vahendab SL Õhtuleht.

«Kui eelmisel nädalal räägitud kokkulepped peavad, siis on leping temaga olemas,» kommenteeris Holsmer.

Kalev otsib eelolevaks hooajaks meeskonda veel kaht välismaalast ning Kalevi mänedžeri sõnul on silmapiiril huvitavaid kandidaate. «Tundub, et tuleb kihvt meeskonda,» ütles ta optimistlikult.

25aastane ja 198 cm pikkune Pace on pärast 2005. aastal Syracuse'i ülikooli lõpetamist mänginud kaks hooaega Kalevi uue peatreeneri Nenad Vucinici käe all Uus-Meremaal Nelson Giantsis, ühe Soomes Kouvolas. Mullu oli ta USA väikeliigas CBA klubi East Kentucky Minersi särgis liiga parim korvikütt, kogudes keskmiselt mängus 23 punkti, 7,1 lauapalli ja 4,4 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles