Balta: ma ei julge endale kõrgeid ootusi seada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: AFP / Scanpix

Homme Doha siseMMile sõitev kaugushüppaja Ksenija Balta teatas, et ei julge selleks tiitlivõistluseks kuigi suuri ootusi seada.

«Isiklikud rekordid jooksualadel annavad kinnitust, et kehaliste võimete arengus on toimunud edasiminek. Loodan, et suudan Dohas oma potentsiaali ka korralikuks tulemuseks vormistada,» kommenteeris Balta, ja lisas: «Annan endale aru, et selle aasta võistlushüpete arv on olnud väike ja seega liiga kõrgeid ootusi ei julge seada. Pääs lõppvõistlusele on esimene eesmärk. Sealt edasi on aga raske midagi prognoosida, kuna konkurents naiste kaugushüppes on väga tihe.»

400 meetri jooksja Maris Mägi, kes saabub võistluspaika otse Austraalia treeningulaagrist teatas, et on saanud korralikult treenida ja piisavalt võistelda. «Usun, et olen paremas vormis, kui olin seda 2009. a Torino sise-EM aegu. Ise loodan, et suudan välja joosta aja, mis viiks poolfinaali,» sõnas Mägi.

Kõrgushüppaja Anna Iljuštšenko sõidab Dohasse eesmärgiga saavutada hooaja viimasel võistlusel korralik tulemus. «Hooaja teises pooles valmistusin sise-MMiks. Olen puhanud, keskendunud ja usun, et ka piisavalt heas vormis, et üritada vähemalt hooaja parimat, miks mitte ka uut Eesti rekordit,» ütles Anna Iljuštšenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles