Paranenud Ingemar Teever: sport oli alati hinges

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever
Ingemar Teever Foto: Liis Treimann

Eelmisel aastal augusti lõpus pea ees basseini hüpates raske kaelatrauma saanud Nõmme Kalju jalgpalliklubi ründaja Ingemar Teever on vaatamata juhtunule taas täis tahtmist jalgpalliplatsil tegusid teha.


«Vigastus on paranenud täiesti rahuldavalt ning meeskonnaga koos olen juba kaks kuud trenni teinud,» sõnas Teever. «Trauma oli tõsine, kuid praegu ei ole see hooajaks ettevalmistumist seganud.»



Kui pärast õnnetust kardeti isegi, et Teever võib jääda ratastooli, siis tegelikult on paranemine kulgenud prognoositust edukamalt. Eilses meistriliiga avavoorus jooksis Teever juba väljakule ning tema tabamus tõi ka Kaljule 1:0 võidu Viljandi Tuleviku üle.



«Viimane arsti juures tehtud pilt oli hea. Midagi eluohtlikku pole,» lisas ründaja, kellele pärast operatsiooni kontaktalasid enam ei soovitatud. «Aeg on läinud küllaltki ruttu ja isu mängida on väga suur.»



Vaatamata trauma kiirele paranemisele peab Teever varasemast rohkem jälgima oma tegutsemist palliplatsil. «Eks vanust on ka juurde tulnud ning oskan ennast vajadusel tagasi hoida,» rääkis ründaja, lisades, et peapalle võib ta juba julgelt mängida.



Kui pärast operatsiooni pidi Teever paar nädalat voodis lebama, siis edaspidi on ta olnud jalgpalli juures. Septembris tegi ta treeneridebüüdi, kui Nõmme Kaljul alustas Laagris kaks treeningrühma.



«Praegu pole pidanud veel teist eriala otsima hakkama. Sport on mul alati hinges olnud,» avaldas Teever. «Päris koduseks ei pidanud jääma. Laste treenimine on minu jaoks hea ülesanne.»



Siiski ei möödu ükski selline juhtum ka loobumismõteteta. «Kui pärast operatsiooni arstiga rääkisin ja mulle selgitati, kui õnneliku õnnetusega tegemist oli, siis korraks käis selline mõte peast läbi,» sõnas väravakütt. «Kuid lõplikult ei matnud ma lootust palliplatsile naasta kordagi maha.» (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles