Kukkunud Vonn ei suutnud veel üldvõitu kindlustada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn kukkus avalaskumisel.
Lindsey Vonn kukkus avalaskumisel. Foto: AFP / Scanpix

Mäesuusatamise MK-sarja finaaletapil Garmisch-Partenkirchenis ei suudnud MK-sarja liider Lindsey Vonn naiste suurslaalomiga oma üldvõitu kindlustada, kuna pidi avalaskumise kukkumise tõttu pooleli jätma.

Vonnil avalaskumisel läbitud umbes veerand maad kui ta kukkus. Ameeriklanna tõusis küll kohe püsti ja sõitis aeglaselt raja viimase osa läbi, ent USA tiimi arst avaldas hiljem, et Vonn tegi liiga oma parema jala põlvele, vahendab Reuters.

Siiski peaks ta homme ülisuurslaalomis stardis olema. «Kavatsen homme võistelda,» ütles Vonn laialisaadetud avalduses. «Ma ei kavatse sellisel hetkel alla anda, olen harjunud läbi valu võistlema.»

Tänase suurslaalomi võitis sloveenlanna Tina Maze, suurslaalomi väikese kristallgloobuse võitis täna teise koha saanud Kathrin Hölzl.

Kolmas oli täna Maria Riesch ning sellega säilitas Vancouveris kaks olümpiakulda võitnud sakslanna ka võimaluse üldarvestuses Vonni püüdmiseks.

Vonn on kogunud 1571 punkti, Rieschil on kirjas 1406 ning kolmandal kohal paikneval rootslannal Anja Pärssonil 1002 punkti.

Lisaks homsele ülisuurslaalomile võisteldakse Garmisch-Partenkirchenis laupäeval veel ka slaalomis.

Suurslaalomi tulemused:

1. Tina Maze (Sloveenia) 1.05,97

2. Kathrin Hölzl (Saksamaa) +0,03

3. Maria Riesch (Saksamaa) +0,21

4. Viktoria Rebensburg (Saksamaa) +0,44

5. Andrea Fischbacher (Austria) +0,80

6. Maria Pietilä-Holmner (Rootsi) +0,97

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles