Eesti tõstjad näitasid võimsaid tulemusi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leho Pent
Leho Pent Foto: Toomas Huik
Eile Mellistes toimunud Eesti juunioride meistrivõistlustel tõstmises tegid järjekordse suurepärase võistluse Eesti hetke kaks parimat tõstjat – Leho Pent ja Mart Seim.

Kehakaalus kuni 94 kg võistelnud Leho Pent rebis 146 kg, tõukas 181 kg ja saavutas kogusummas tulemuseks 327 kg. Kõik kolm tulemust on Eesti juunioride rekordid.

Kehakaalus üle 105 kg võistelnud Mart Seim tegi oma eilse päeva esimese Eesti juunioride rekordi rebimises – 138 kg.

Tõukamise teisel katsel alistunud 180 kg ning selleks hetkeks kokku saadud kogusumma 318 kg tähistasid samuti uusi rekordnumbreid. Võistlusõhtu viimaseks katseks lasi Mart Seim kangile panna 187 kg ning ka selle raskuse tõukas noor vägilane ilma probleemideta sirgetele kätele!

Sellega püstitas Mart Seim järjekordse suurepärase Eesti juunioride rekordi, ka kogusumma 325 kg on uus rekord. Kokku seega Mart Seimilt ühe õhtuga viis Eesti juunioride rekordit.

Väga hea võistluse tegi ka kolmas Eesti tõstmise tulevikulootus – kehakaalus kuni 94 kg võistelnud 15-aastane Mihkel Jalajas, kes tõukas isiklikuks rekordiks 143 kg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles