Toobali koduklubi alistas Nõmmsalu oma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal (vasakul) ja Jaanus Nõmmsalu
Kert Toobal (vasakul) ja Jaanus Nõmmsalu Foto: Erakogu

Prantsusmaa võrkpalli meistrivõitlustel kohtusid omavahel Kert Toobali tööandja Saint-Quentini Foyer ja Jaanus Nõmmsalu klubi Beauvais Oise. Võidu võttis kodusaalis mänginud Foyer 3:1 (25, 15, -19, 20).

Kert Toobal mängis kaasa kogu kohtumise ja kogus 2 punkti servist, vahendab volley.ee.

Jaanus Nõmmsalu mängis samuti kogu kohtumise ja kogus 6 punkti. 12st rünnakust lõi nurgaründaja maha 6. Servi vastuvõtu protsent oli 50.
Raimo Pajusalu ja Keith Puparti koduklubi Rennes Volley võitis põnevas mängus kodusaalis Nice Volley-Ball meeskonna 3:2(-22, 10, -22, 23, 11).

Keith Pupart ja Raimo Pajusalu mängisid kaasa kogu kohtumise. 10 punkti kogunud Pupart lõi 19-st tõstest maha 8 ja lisas 2 blokki. Tema servi vastuvõtu protsent oli kõrgetasemeline 75.

Raimo Pajusalu realiseeris 11-st tõstest kaheksa ja lisas kolm blokki.

Sten Esna koduklubi Narbonne Volley pidi tasavägises mängus tunnistama võõrsil Avignon Volley-Ball 3:2(-37, -23, 23, 14, 8) paremust. See oli Narbonne Volley seitsmendaks järjestikuseks kaoutuseks. Eesti koondise libero servi vastuvõtu protsent oli 56.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles