Ojamaa, Zenjov ja Anier homme korraga algkoosseisu?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise ründajad Henri Anier ja Henrik Ojamaa treeningul.
Eesti koondise ründajad Henri Anier ja Henrik Ojamaa treeningul. Foto: Peeter Langovits

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli ei avaldanud homse MM-valikmängu eel algkoosseisu, kuid samas märkis ta, et mängijatele on koosseis teada. Kas homme võiksid korraga algrivistusse pääseda nii Sergei Zenjov, Henri Anier kui ka Henrik Ojamaa.

«Muidugi näen (sellist võimalust), kui panen variandid kõrvuti, siis näen küll,» avaldas Rüütli. «See võimalus on olemas. Lähtume nendest mängijatest, kes meil on. Meil on palju häid mängijaid, ei ole lihtne leida parimat koosseisu, see on mingil hetkel suhteliselt keeruline.»

Rüütli sõnul on kõik koondise juurde tulnud mehed täie tervise juures ja vajadusel homme väljakule jooksma. Ainsana ei saa koondist aidata paremkaitsja Enar Jääger, kes peab kohtumise kaartide tõttu vahele jätma. Peatreener avaldas, et selle koha täitmiseks on olemas kaks võimalust: 1) koha algkoosseisu haarab Gert Kams, 2) vasakult äärelt tuuakse paremale Taijo Teniste ja vasakkaitsja koha täidab Dmitri Kruglov.

Eesti ja Türgi MM-valikmäng algab homme Lilleküla staadionil kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles