Ferrari üritab mootorite jahutusprobleemi lahendada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari vormel-1 masin.
Ferrari vormel-1 masin. Foto: Reuters / Scanpix

Ferrari võistkond loodab Austraalia etapiks lahendada F10 vormelil esinevad jahutusprobleemid, mistõttu ei saanud Felipe Massa Bahreinis korralikult sõita.

Bahreini võistluse eel vahetas Ferrari meeskond kindlus mõttes oma mõlema piloodi vormelil mootorid, kuid sellest hoolimata tunnistas Massa, et pidi sõidu viimasel poolel mootorit ülekuumenemise eest säästma, vahendab f1.sponest.ee.

Tiimi pealik Stefano Domenicali on aga veendunud, et probleem suudetakse järgmisteks võistlusteks lahendada.

«Mootori kõrge temperatuur on seotud auto aerodünaamikaga, nii et tuleb seda valdkonda täiendada, et ei tekiks tulevikus enam sääraseid probleeme,» lausus Domenicali.

Samuti pole kadunud jutud Ferrari B-vormelist, kuna nüüdseks on Maranello tehasesse läinud tööle endise Toyota võistkonna CFD arvutusprogrammi spetsialist Giuseppe Azzollini, kes peaks konstrueerima Ferrarile difuusori, mida plaaniti Toyota vormelil kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles