Balta: poliitika huvitab mind

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja poliitikasse astunud Ksenija Balta ja juba staažikas keskerakondlane Kalle Klandorf on volikogus pinginaabrid.
Äsja poliitikasse astunud Ksenija Balta ja juba staažikas keskerakondlane Kalle Klandorf on volikogus pinginaabrid. Foto: Toomas Huik.

ETV saates «Kahekõne» käinud kaugushüppaja Ksenija Balta avaldas, et tema võimed lubaksid hüpata seitse meetrit. Samuti avas ta poliitikasse astumise tagamaid.

«Seitse meetrit tuleb siis, kui tuleb. Mu võimed lubaksid hüpata seitse meetrit, aga kas see ka tuleb välja - seda ma ei oska garanteerida,» selgitas Balta, kelle sõnul eeldab seitsmemeetrine tulemus ideaalset klappi. «Nii korralikku hüppepaika, sobivat ilma ja muidugi ka head vormi. Aga treeningul on mõned näitajad, mille põhjal ma tean, et olen selliseks tulemuseks võimeline.»

Lisaks küsiti Baltalt, miks ta just Keskerakonda astus: «Sellepärast, et Keskerakond toetab sporti. Mulle meeldib, kuidas nad Tallinnas sporditegemist toetavad. Kui miskit ei toimi, siis otsivad uusi võimalusi ja mõtlevad kaasa. See pole ju kellelegi saladus, et Keskerakond sporti toetab,» vastas Balta.

Ühtlasi lükkas Balta ümber ka arvamuse justkui oleks ta selle käigu eest midagi vastu saanud.
«See oli mu enda sisemine soov ja eelkõige mõtlemine tuleviku peale. Nii imelik, kui see ei tundu - poliitika huvitab mind. Kasu seisneb ainult selles, et saan tulevikus võib-olla spordiasjades kaasa rääkida, kui teemat paremini tunnen ,» lisas Balta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles