Naiste tennise esireketi troon kõigub tugevalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ana Ivanovicil on põhjust muret tunda
Ana Ivanovicil on põhjust muret tunda Foto: Reuters / Scanpix

Maailma naiste tennise esireket Ana Ivanovic sai Montrealis jätkuval 1,34 miljoni dollari suuruse auhinnfondiga turniiril suure üllatuskaotuse alistudes kolmandas ringis 17-aastasele austerlannale Tamira Paszekile 2:6, 6:1, 2:6.

Viimati Wimbledoni turniiril kaasa teinud ja sealgi kolmandas ringis välja langenud Ivanovic näitas noore vastase vastu kahvatut tennist ega polnud kaugeltki selles vormis mis serblannale tõi võidu tänavu mais toimunud Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel, vahendab sport.err.ee.

17-aastane Paszek (WTA 94) sai aga karjääri olulisima võidu. Alates viimatistest Austraalia lahtistest meistrivõistlustest kuni Montreali turniiri alguseni oli austerlanna võitnud üleüldse vaid kolm mängu ega polnud viiel järjestikusel turniiril avaringist edasi pääsenud.

Kaotus tähendab serblannale seda, et ta positsioon maailma esireketina on tõsises ohus. Peaks Ivanovici kaasmaalanna Jelena Jankovic jõudma Montreali turniiril finaali, on järgmisest nädalast uus esireket tema.

Jankovic edenes veerandfinaali 6:3, 6:2 võiduga kanadalanna Stephanie Dubois (WTA 122) üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles