Sel reedel visatakse suusad nurka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maratoonarid mõistavad heast peost lugu pidada. Hetk Tartu Neliürituse lõpupeolt Atlantises
Maratoonarid mõistavad heast peost lugu pidada. Hetk Tartu Neliürituse lõpupeolt Atlantises Foto: Klubi Tartu Maraton

Reedel peetakse Klubi Tartu Maraton eestvõttel maha suur suusahooaja lõpupidu «Suusad nurka»!

Tänavu kinkis ilmataat meile sellise talve, millist paljud meist isegi oma lapsepõlvest ei mäleta.

Lund jagus kõikjale ja inimesi, kes juba aastaid kuskil tolmu kogunud suusavarustuse uuesti välja otsisid, oli kindlasti rohkem kui muidu. Seda näitas ka rekordiline osavõtt kõigist EMT Estoloppet 2010 hooaja maratonidest.

Nüüd aga on lõpuks kohale jõudnud ka suur sula ning aeg on suusad jälle panipaika järgmist hooaega ootama panna, mis loodetavasti tuleb sama ilus kui sel aastal.

Suusahooaja suur lõpupidu «Suusad nurka!» toimub 26. märtsil algusega kell 22:00 ööklubis Atlantis.
Kokku tulevad suusasõbrad üle Eesti, et hooajale meeleolukalt punkt panna. Toimub ka EMT Estoloppet 2010 hooaja koondautasustamine ning 39. Tartu Maratoni parimate klubide ja firmade premeerimine. Õhtuse peoprogrammi sisustavad laval klassikaliselt meeleolukad esinejad ning vabastiilis peetavad sportlikud jõukatsumised. Lisaks astuvad üles mitmed üllatusesinejad!

Kell 22:00-23:00 kõigile tulijatele sissepääs tasuta! Alates 23:00 pääseb ööklubisse Atlantis tasuta vaid stardinumbri või maratonimedali ettenäitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles