Hispaania EM-tiitlini tüürinud Aragonesest võib saada Sevilla peatreener

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Aragones
Luis Aragones Foto: AFP / Scanpix

2008. aastal Hispaania jalgpallikoondise Euroopa meistritiitlini viinud Luis Aragones avaldas Hispaania meediale, et on nõus astuma läbirääkimistesse peatreenerita jäänud Sevillaga.

Sevilla juhtkond otsustas senise peatreeneri Manolo Jimenezi pärast seitsmendat järjestikust võiduta mängu vallandada, vahendab Reuters.

71-aastane Aragones kinnitas ajalehele AS, et nõustus kohtuma klubi presidendi Jose Maria del Nidoga, et arutada tema võimalikku ametisse asumist.

«Del Nido helistas mulle täna hommikul ja ma nõustusin temaga sööma minema,» selgitas Aragones. «Olen põnevil, et tekkis võimalus taas treeneritööd teha, seetõttu lähen kuulan, mida Sevilla mulle pakub.»

Eelmise hooaja lõpuni juhendas Aragones Türgi klubi Fenerbachset, lisaks on ta veel olnud Madridi Atletico, Barcelona, Espanyoli, Real Betisi, Valencia, Real Oviedo ja Real Mallorca peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles