Aigar Leoki meeskond palkas prantslase

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok (esiplaanil).
Aigar Leok (esiplaanil). Foto: Karli Saul

Prantsuse krossisõitja Anthony Boissiere sõlmis lepingu Aigar Leoki meeskonna TM Racinguga.


Kuna BO KTM, kuhu pidi algselt minema ka Tanel Leok, loobus 2010 maailmameistrivõistlustel osalemast, jäid hetkega töötuks meeskonnaga käed löönud Boissiere ja belglane Kevin Strijbos. Viimati nimetatu liitus Beursfoon Suzuki MX tiimiga ja Boissiere leidis koha TM Racingus, vahendab motorsport.ee.



Hüüdnime «Toto» kandva Boissiere'i eelmine hooaeg läks vigastuste tõttu aia taha ja ta platseerus MX2 klassis 18ndaks.



Tänavu istub noormees aga juba suurema tsikli TM MX 450F selga, et osaleda MX1 arvestuses.



«Olen selle lepingu üle väga õnnelik! Saan lõpuks tehaserattaga sõita ja saan tiimilt vajaliku tähelepanu, millest olen väga puudust tundnud. Olen heas vormis, sest treenisin talvel kõvasti ja selle väga hea tsikliga saan häid tulemusi saavutada,» säras 24-aastane Boissiere pärast esimesi testisõite.



TMi meeskonna omanik Gastone Serafini aga kinnitas, et prantslast ei palgatud maksarebendeid raviva Aigar Leoki asemele.



«Tahan rõhutada, et Anthony ei asenda vigastada saanud Aigar Leokit, vaid ta on lisasõitja. Aigar peab praegu kiirustamata taastumisele keskenduma ja tsikkel ootab teda TMis,» kinnitas Serafini.



Meeskonnas sõidab MX1 klassis lisaks Leokile ja Boissierele ka tsehh Martin Michek, MX2 klassis esindab tiimi prantslane Khounsith Vongsana ja Euroopa meistrivõistlustel 125cc klassis sakslane Maximilian Kleylein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles