Rootsi Olümpiakomitee üllatas kergejõustikukoondise valikul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Holm
Stefan Holm Foto: Hasse Sjörgen/SCANPIX

Rootsi Olümpiakomitee tegi Pekingi koondist kinnitades üllatavaid valikuid, jättes mängudest eemale kolm A-normi ületanud kergejõustiklast.

Hiina pealinna sõidab 12-liikmeline kergejõustikukoondis, kellest suurimaid medalilootusi omavad kõrgushüppaja Stefan Holm ja tõkkejooksja Susanna Kallur, vahendab ERR Sport.

Pekingis võistleb ka Ateena olümpiavõitja seitsmevõistluses Carolina Klüft, kuid rootslanna teeb kaasa vaid kaugus- ja kolmikhüppes. Kolmikhüppe tiitlikaitsjat Christian Olssonit olümpiakoondises pole, sest mees vigastas eelmisel kuul uuesti jalalihast.

Rootsi meedias on palju kõneainet pakkunud seitsmevõistleja Jessica Samuelssoni kojujätmine, kes ületanud tänavu A-normi koguni kolmel korral. Samuti ei avanud normatiivi alistamine olümpiakoondise ust tõkkejooksja Robert Kronbergi ja kümnevõistleja Nicklas Wibergi jaoks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles