Kollo – Venno jõudsid U19 MM-il nelja parema sekka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo(paremal) ja Oliver Venno
Kristo Kollo(paremal) ja Oliver Venno Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kristo Kollo – Oliver Venno jätkavad U19 MM-il Hollandis Haagis võidumarssi. Veerandfinaalis käis nende jõud üle Mehhiko paarist Jesus Salas – Jesus Valdes 2:0.

„Tegu oli nõrgima vastasega, kellega sel turniiril mänginud oleme,“ lausus duo treener Rainer Vassiljev. „Esimeses geimis olid nad Venno bloki vastu raskustes ja meie serv töötas hästi. Teises geimis olid poisid kerge edu tõttu uimased ja juhtisid 11:10, kuid ennast tagant sundides ei tekkinud võitjas kahtlust.“

Eesti aja järgi kell 19.30 lähevad valitsevad U18 Euroopa meistrid poolfinaalis vastamisi Poola esipaariga, seni samuti kõik kohtumised võitnud Marek Leznicki (188 cm) – Damian Wojtasikiga (191 cm). Poolakad on tänavu osalenud Praha ja Stare Jablonki MK-etapil, kuid kummalgi korral nad põhiturniirile ei jõudnud, vahendab Eesti Võrkpalliliit. „Poolakad on teisest klassist vastased, kuid kindlasti on nad võidetavad,“ kinnitas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles