Liivamägi ja Aljand said USA üliõpilasmeistrivõistlustel 3. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Aljand
Martti Aljand Foto: Raigo Pajula

Ujuja Martti Aljand (Berkeley ülikool) sai täna öösel USAs, Ohios peetud USA üliõpilasmeistrivõistluste esimeses divisjonis 100 jardi rinnuliujumises 52,32ga kolmanda koha. See aeg tähistab ühtlasi ka Aljandi isiklikku rekordit.

100 meetri rinnuliujumise võitis 51,65ga Aljandi koolikaaslane Damir Dugonjic. Teine oli Scott Spann 52,22ga. Aljand sai magusa võidu, edestades neljandaks jäänud Marcus Titust vaid ühe sajandikuga.

Reede öösel vastu laupäeva tegi suurepärase etteaste ka Aljandi koolikaaslane Martin Liivamägi, kes sai 200 jardi kompleksujumises isiklikku rekordit tähistava 1.43,05ga samuti kolmanda koha. Võitis Austin Surhoff 1.42,95ga.

Eesti ujumiskoondise peatreeneri Riho Aljandi sõnul pole individuaalselt ükski Eesti ujuja enne seda USA üliõpilasmeistrivõistlustel medalit võitnud. Seni olid parimateks tulemusteks Triin Aljandi ja Jana Kolukanova neljandad kohad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles