Mullune Tartu rulluisumaratoni võitja sõidab Uus Maa/Bont Teamis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Tartu rulluisumaratoni võitja Alfredo Leon Moreno Venezuelast võistleb nüüd UUs Maa/ Bont Team Estonia värvides.
Mullune Tartu rulluisumaratoni võitja Alfredo Leon Moreno Venezuelast võistleb nüüd UUs Maa/ Bont Team Estonia värvides. Foto: Andres Ehrenpreis

Uus Maa Kinnisvarabüroo on tuntud kui väga spordilembeline ettevõte eesotsas omaniku Jaanus Laugusega kui ka maaklerina töötava profisportlase Kert Keskpaigaga.


Kõige levinum spordiala on Uus Maas kiirrulluisutamine, mille arendamisse on otsustatud ka tõsiselt panustada.

Uus Maa Kinnisvarabüroo sini-kollastes brändivärvides on loodud tuliuus rulluisu profitiim, mis hakkab osalema Maailmakarikasarja võistlustel.

Samuti planeeritakse osa võtta nii Eesti rulluisumaratonidel kui Idanaabrite (Venemaa, Valgevene, Ukraina jne) võistlustest.

Tänase seisuga hakkavad Uus Maa/Bont rulluisu profitiimi kuuluma viis sportlast, kelleks on maailma tipprulluisutajad Alfredo Leon Moreno Venezuelast (2009 Tartu rulluisumaratoni võitja) ja Ruben Martinez Argentiinast ning loomulikult Eesti parimad uisutajad Kert Keskpaik ja Danila Ruusu. Samuti noorsportlane, Eesti rulluisutalent, Kaur Meressaar.

Alfredo Moreno on tuntud kui sprinter, kes maratoni vahefinišites ja lõpumeetritel võib üles kergitada marulise tempo.

Ruben Martinez on parima vastupidavusega rulluisutaja maailmas, kes näiteks võitis 2009. aasta maailma pikima rulluisusõidu - 111 km, kus sõitis üksi eest ära ülejäänud maailma parimatest.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees ja Eesti rulluisuliidu juhatuse liige Jaanus Laugus ütleb: "Oleme mitmeid aastaid olnud väga lähedal Eesti rulluisuspordi arengutele ning mõistnud, et ainukeseks võimaluseks Eesti parimatel kiirrulluisutajatel jõuda maailma tippu on treenida ja harjutada koos maailma tugevaimate rulluisutajatega, järgides nende põhimõtteid ja suunamist,".

Meeskonna tegevustest, hooaja huvitavatest võistlustest ja tiimi headest uudistest ning tulemustest saab lugeda meeskonna Facebooki koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles