Loeb võitis Soome ralli

Peep Pahv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb Soome MM-rallil.
Sebastien Loeb Soome MM-rallil. Foto: Reuters / Scanpix

Autoralli valitsev maailmameister Sebastien Loeb võitis esimest korda karjääri jooksul Soome MM-ralli.

Täna sõidetud viimase kolme kiiruskatsega vähenes prantslase edu soomlase Mikko Hirvoneni ees küll üheksale sekundile, ent see oli ka kõik.

«Soomes võitmine oli minu jaoks väga tähtis ning tekitab suurepärase tunde!» hõiskas Loeb viimase kiiruskatse finišis. «Ootasin seda võitu, ent selle saavutamine kujunes väga raskeks – Mikko Hirvonen ei lubanud mul hetkekski lõdvaks lasta. Ta tegi väga head tööd.»

Kolmanda koha hõivas austraallane Chris Atkinson, kes kaotas Loebile juba üle kolme minuti. Punktikohale jõudsid veel hispaanlane Daniel Sordo, norralastest vennad Henning ja Petter Solbergid, ning soomlane Matti Rantanen ja Toni Gardemeister.

Esimesel päeval katkestanud ning hiljem superralli reeglite järgi jätkanud Urmo Aava oli tänastel kiiruskatsetel 4., 7. ja 3. ning hõivas kokkuvõttes 16. koha. Loebile kogunes kaotust 19.13,6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles