Uskumatu video: sama meeskonna jalgpallurid hakkasid keset mängu omavahel poksima

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deividas Padaigis ja Titas Vitukynas pärast kähmlust punaseid kaarte saamas.
Deividas Padaigis ja Titas Vitukynas pärast kähmlust punaseid kaarte saamas. Foto: Video / youtube

Leedu jalgpalli kõrgliigas läksid omavahel kaklema ühe ja sama meeskonna mängijad, kes mõlemad teenisid punase kaardi ning jätsid oma võistkonna koguni kahemehelisse vähemusse.

Leedu kõrgliigas olid omavahel kohtumas Dainava ja Banga meeskonnad, kui mängu 82. minutil läksid tõuklema Dainava mängijad Deividas Padaigis ja Titas Vitukynas. Pärast esimest nügimist hakkasid välkuma ka rusikad ning väikese poksimatši mõõdu võtnud kaklust pidid lahutama minema kohtunikud. Loomulikult näitas väljakukohtunik mõlemale punast kaarti ja saatis mehed väljakult minema. Kui Padaigis võttis asja rahulikumalt ja jalutas pärast eemaldamist minema, siis Vitukynas jätkas agressiivse käitumisega ka pärast kohtunike sekkumist.

Banga ei suutnud kahemehelist ülekaalu ära kasutada ega väravani jõuda, ent mängu 51. minutil löödud tabamus tagas neile siiski 1:0 võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles