Karpak on kahe päeva järel Meistrite karikasarja finaaletapil teine

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Ott Kallas

Prantsusmaal La Rochelle’is toimuval EUROSAF Champions Sailing Cup finaaletapil on Deniss Karpak Finnil kahe võistluspäeva kokkuvõttes teisel kohal. Laseril on kuldgruppi pääsenud Karl-Martin Rammo tõusnud kuuendaks, Kaarel Kruusmägi hoiab 50. positsiooni.

Karpak (Karpak Sailing Team) finišeeris kiirusega 10 m/s puhunud keerutavas maatuules peetud võistlussõitudes 1., 7. ja 2. tulemusega ning on 21 Finni-mehe konkurentsis hetkel teisel kohal. Juhib britt Giles Scott.

Laser Standard klassis oli Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) sunnitud esimese päeva kolmest võistlussõidust roolirautiste purunemise tõttu katkestama, ülejäänutes aga purjetas üle finišiliini oma kvalifikatsioonifliidi 1. ja 7. resultaadiga. Kokkuvõttes on Rammo asetunud 63 sportlase seas kuuendale kohale ning jätkab sellega homme algavates finaalsõitudes kuldlaevastikus. Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) tuli oma eelsõitude grupis kohtadele 21, 22 ja 23, on hoidmas 50. positsiooni ning seilab homsest hõbelaevastikus. Liidriks on Laseril britt Nick Thompson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles