Ronaldo: Neymarist võib saada maailma parim

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Endine Barcelona ja Brasiilia koondise ründaja Ronaldo kiitis noort kaasmaalast Neymari, kes on tema sõnul viimasel ajal arenguhüppe teinud. Ronaldo sõnul võib Neymarist saada maailma parim jalgpallur.

«Ta on arenenud ning ma olen kindel, et areneb veel,» vahendab Eurosport Ronaldo sõnu. «Kui ta suudab jätkuvalt paremaks muutuda, siis saab temast maailma parim jalgpallur.»

21-aastane Neymar liitus suvel Hispaania suurklubi Barcelonaga ning Ronaldo on tema seniste esitustega uue koduklubi eest väga rahul. «Ta on alustanud väga hästi - ta lööb väravaid ja annab resultatiivseid sööte,» kiitis ta. Legendaarne ründaja lisas, et Neymari arengule aitab kaasa meeskonnakaaslane Lionel Messi, kes on «väljaspool meie maailma». Ronaldo avaldas lootust, et suviseks jalgpalli MMiks on Neymar veel paremaks muutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles