Oliver Venno tõi Moskva Dünamo vastu 20 punkti

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (nr 9).
Oliver Venno (nr 9). Foto: kuzbass-volley.ru

Venemaa võrkpalli karikavõistluste teise ringi ehk poolfinaalgruppi jõudnud Oliver Venno koduklubi Permi Prikamje sai Kaasanis ühe võidu ja kaks kaotust ning finaalturniirile ei pääsenud.

Karikavõistluste esikuuikusse kvalifitseerus kõik kolm mängu võitnud ja 9 punkti kogunud Moskva Dünamo, alistades 3:1 ka Kaasani Zeniidi, kirjutab volley.ee.

Teise koha sai Zeniit (6 p), kolmanda Prikamje (3), viimaseks jäi tugevuselt teise divisjoni kuuluv Nižnevartovski Samotlor (0). Prikamje meeskonna diagonaal Oliver Venno tõi mängus turniiri võitnud Dünamoga 20 punkti. Prikamje kaotas 1:3.

Venemaa Superliiga põhiturniiri alguseni jääb kaks nädalat. Venno klubi esimene vastane 26. oktoobril on eelmisel tšempionaadil neljanda koha hõivanud Nižni-Novgorodi Gubernija. Põhiturniir kestab aprilli keskpaigani. Nagu mullugi on 16 meeskonda jagatud kahte kaheksaliikmelisse gruppi (Sinine ja Punane), kus mängitakse kõigepealt kaks ringi (kodus ja võõrsil). Järgneb üheringiline turniir, mille käigus kohtuvad omavahel Sinise ja Punase grupi meeskonnad, seejärel algavad väljalangemismängud.  

Permi Prikamje kuulub Sinisesse gruppi koos Novosibirski Lokomotiivi, Moskva Dünamo, tiitlikaitsja Belgorodi Belogorje, Nižni-Novgorodi Gubernija, Kemerovo Kuzbassi, Jaroslavli Jaroslavitši ja Harkovi Lokomotiiviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles