Karpak ja Rammo jätkavad La Rochelle'is liidrite seas

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Hanna Odras

Prantsusmaal La Rochelle’is jätkuval Semaine Olympique Francaise regatil, mis on EUROSAF Champions Sailing Cup sarja viimaseks osavõistluseks, on Deniss Karpak kolme võistluspäeva järel Finnil teisel kohal, Laseril finaalsõitudeks kuldgruppi pääsenud Karl-Martin Rammo on viiendal kohal.

Karpak (Karpak Sailing Team) sai tänastes võistlussõitudes kaks neljandat kohta. Võistlust juhib Finnil Suurbritannia purjetaja Giles Scott.

Laser Standard klassis, kus täna algasid finaalsõidud, võttis kvalifikatsiooni resultaatide põhjal kuldlaevastikku jõudnud Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) täna finiši neljanda ja 15. kohaga. Regati liider on britt Nick Thompson. Sama klassi hõbefliidis võistlev Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) lisas oma tulemusseeriasse 2. ja 21. koha ning omab hetkel 40. asetust.

Regatt kestab pühapäevani, mil avaseeria põhjal selgunud kümme parimat purjetajat seilavad topeltpunktid andvas medalisõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles