Kruglov: teine värav oli välditav

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov (esiplaanil) kohtumises Türgi vastu.
Dmitri Kruglov (esiplaanil) kohtumises Türgi vastu. Foto: Andres Haabu

Eesti jalgpallikoondise ääremängija Dmitri Kruglov tunnistas pärast 0:2 kaotust Türgile, et teine värav oli välditav.

Teise poolaja alguses eksisid Eesti keskkaitsjad Ragnar Klavan ja Mikk Reintam ning Burak Yilmaz sai vabalt löögile ja tegi seisuks 0:2. «Teine värav oli välditav. Oleks seis pikemalt 0:1 püsinud, oleks meil olnud head võimalused viigiks,» arutles Kruglov pärast kohtumist. Ta tunnistas, et vastane ei olnud Eestist nii palju tugevam, pigem oli tegemist võrdsete heitlusega. «Ei saa rahule jääda. Tegime vigu nii rünnakul kui ka kaitses,» ütles ta. Kedagi otseselt Kruglov kaotuses süüdistama ei hakanud. «Me oleme meeskond ja oleme kõik süüdi.»

Eilse eestlaste mänguplaani lõi sassi Raio Piiroja vigastus ning paremkaitsja Gert Kamsile tegi valu õlg. Sellest tulenevalt sai Kruglov mängida nii vasaku äärepoolikaitsja kui ka vasakkaitsjana. Mees tunnistab, et ei naudi ühel positsioonil mängimist rohkem kui teisel. «Mõlemad on minu kohad. Kui kaitses olen, siis saan ikka rünnakut ka toetada,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles