Red Bulli edu võtmeisik liitub McLareniga?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli piloot Mark Webber (paremal) lahkub meeskonnast selle hooaja järel. Peagi võib sama teha ka aerodünaamika boss Peter Prodromou (vasakul).
Red Bulli piloot Mark Webber (paremal) lahkub meeskonnast selle hooaja järel. Peagi võib sama teha ka aerodünaamika boss Peter Prodromou (vasakul). Foto: SCANPIX

Red Bulli vormelimeeskonna aerodünaamika juht Peter Prodromou on lähedal McLareniga liitumisele.

Nädal tagasi vihjas McLareni juht Martin Whitmarsh, et meeskonnaga liitub väga oluline isik. Nüüd avaldas Saksamaa väljaanne Auto, Motor und Sport, et liitujaks on just Prodromou. McLaren peab siiski aerodünaamika spetsialisti värbamisega ootama ilmselt aastani 2015.

Red Bull tunnistas, et Prodromou on nende tiimi ülioluline osa ning nad loodavad edukat koostööd jätkata. Ometi pole lepingupikenduseni veel jõutud. Prodromou on ka varem McLarenis töötanud, ta juhtis sealset aerodünaamika osakonda 2006. aastani.

Igal juhul oleks Prodromou lahkumine Red Bullile suur tagasilöök.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles