Tragöödia: ema uus kallim mõrvas NFLi staari kaheaastase poja

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Peterson
Adrian Peterson Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi eelmise hooaja kõige väärtuslikuma mängija Adrian Petersoni kahe aasta vanune poeg suri saadud vigastustesse, kui teda ründas lapse ema uus kallim.

Politsei teatas, et Minnesota Vikingsi staarimängija poja surnukehalt leiti märke lapse väärkasutamisest. Juhtumiga seoses on vahistatud 27-aastane Joseph Robert Patterson, kes käis kohtamas lapse emaga. Tal on võimalik end vabaks osta 750 000 dollari suuruse kautsjoni eest, kirjutab Eurosport.

Juhtum leidis aset, kui poisi ema jättis Pattersoni ja oma poja kahekesti koju. Mõni aeg hiljem helistas laps hädaabisse. Ta toimetati haiglasse, kuid poisi elu enam päästa ei õnnestunud. Järgmisel õhtul Patterson vahistati.

Peterson tänas Twitteris kõiki, kes teda raskel hetkel toetanud on. «Tänan oma perekonda, fänne ja teiste meeskondade poolehoidjaid nende toetuse eest. NFLis on kõik vennad ja olen tänulik kõikide säutsude, telefonikõnede ja sõnumite eest. Jumal õnnistagu teid,» kirjutas ta.

Lisaks teatas Peterson, et vaatamata tragöödiale soovib ta igal juhul pühapäeval oma meeskonda aidata. Minnesota vastaseks on siis Caroline Panthers. Peatreener Leslie Frazier ütles, et meeskond teda mängima ei sunni, kuna tegemist on väga isikliku teemaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles