Kullamäe: teine veerandaeg oli kui külm dušš

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Korvpalli Balti liigas kaotas Tartu Ülikool/Rocki meeskond täna koduväljakul napilt 66:68 Pieno Zvaigzdesile. Meeskonna peatreeneri Gert Kullamäe sõnul jäi võit teise veerandaja lagunemise taha.

Rock alustas esimest veerandaega paremini, ent teisel veerandil lasti teha 21:0 spurt ning lõpuni seda tagasi mängida ei suudetudki.

Kullamäe nägi kaotuse põhjuseid just teise veerandaja mõõnas. «Teine veerandaeg oli kui külm dušš ja eelkõige rünnaku poolelt. Teatud hetkedel ükski asi ei õnnestunud ja vastased  olid teisel veerandajal ilmselgelt agressiivsemad suurem kui meie,» hindas Kullamäe. «Kolmandal ja neljandal olime sellised nagu peaksime olema kogu aeg. Hea, et saime mängu tagasi ja lõpus oli ka võimalus,» lisas Kullamäe.

TÜ/Rocki resultatiivseim oli Augustas Peciukevicius kogudes 13 punkti, kaugvisked seejuures kolmest kolm. Timo Eichfussi arvele jäi 12 punkti ja seitse lauapalli. Pieno Zvaigzdesi parim oli mullune rokimees Egidijus Dimsa 13 punkti ja seitsme lauapalliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles