Real lükkas Bale’i tervist puudutavad valeväited ümber

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskond tegi ametliku avalduse, kus lükkas ümber suvist suurostu Gareth Bale’i puudutavad kuulujutud.

Nimelt väitis ajaleht Marca, et Walesi koondislast vaevab paigalt nihkunud selgroolüli. Ajalehe laupäevases numbris väideti, et arstid avastasid probleemi arstlikus kontrollis enne seda, kui ta Realiga lepingu allkirjastas. Marca ei täpsustanud, kust nende info pärineb, lisades aga, et ehkki probleem Bale’ile hetkel otsest muret ei valmista, võib ta operatsiooni vajada.

«Vastuseks Marcas avaldatud informatsioonile tahame teatada, et väide, nagu oleks Gareth Bale’il selgroos üks disk kohalt nihkunud ja veel kahel ebatavaline mõhk, on läbinisti vale. Tema selgroos ei ole nihkunud diski ning klubi arstid väljendasid seda ka selgesõnaliselt ajalehe esindajatele enne artikli avaldamist. Üllataval kombel on see arstide kommentaar aga kõrvale jäetud,» teatas klubi avalduses.

«Gareth Bale’i ühel selgroolülil on krooniline väike mõhk, mis on jalgpallurite seas ääretult tavaline ning ei takista tal vähimalgi moel tavalist mängimist,» lisas Real. Hetkel kerget reielihase vigastust raviv Bale peaks peatreeneri Carlo Ancelotti sõnul taas mänguvalmis olema pärast koondiste valikkohtumisi, kui Real võõrustab laupäeval koduliigas Malagat. Järgmisel kolmapäeval mängitakse Meistrite liigas Itaalia meistri Torino Juventusega ning 26. oktoobril ootab ees hooaja esimene El Clasico Reali ja Barcelona vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles