Golfiäss McIlroy jättis Woznicaki maha, sest tahab taas tõusta maailma esinumbriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rory McIlroy ja Caroline Wozniacki.
Rory McIlroy ja Caroline Wozniacki. Foto: SCANPIX

Golfimängija Rory McIlroy on väidetavalt lahku läinud oma tüdruksõbrast tennisemängijast Caroline Wozniackist, sest soovib keskenduda oma golfikarjäärile ja tõusta taas maailma esinumbriks.

Daily Telegraphi andmetel läks mitu aastat koosolnud paar lahku just McIlroy initsiatiivil ning tenniseäss Woznicaki on mehe käitumisest väga löödud. Paarile lähedalseisva isiku andmetel ei ole kahe spordimaailma suurnime taasühinemist mõtet loota, sest McIlroy seadis kindlalt esikohale oma karjääri.

«Roryl on Caroline'i vastu suur austus ja neil oli koos tore aeg, aga ta (McIlroy- toim.) tunneb, et on aeg edasi liikuda. Muidugi soovib ta naisele kõike paremat,» lisas paari ühine tuttav.

24-aastane McIlroy võitis 2011. aastal US Openi golfiturniiri ning 2012. aastal Kiawahis peetud PGA turniiri. Wozniacki on 23-aastaselt hetkel WTA tabelis üheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles