Brooklyn Nets võib olla sunnitud hooaega alustama ilma ühe staarita

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deron Williams.
Deron Williams. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA mängiva Brooklyn Netsi peatreener Jason Kidd avalikustas, et nende mängujuht Deron Williams võib olla sunnitud hooaja alguse vahele jätma, sest teda vaevab hüppeliigesevigastus.

Williams on eemale jäänud mitmest hooajaeelsest kohtumisest, sest on endiselt hädas oma parema jala hüppeliigesega. Hetkel pole avalikustatud, millal 29-aastane Williams taas mänguvormis peaks olema, ning see on kindlasti murettekitavaks Kiddile.

«See on ilmselt küsimärk, millega peame tegelema iga päev kuni selleni, kui ta saab mängimiseks rohelise tule,» rääkis Kidd ESNPile. «Aga me ei kiirusta teda tagant. Seega, kui peame hooaega alustama nii, et ta alles terveneb, siis usun, et me kõik tunneme ennast mugavalt, kuigi muidugi tunneksime veel mugavamalt, kui ta oleks hooaja alguseks mänguvalmis,» lisas Kidd.

Williams vigastas eelmisel kuul jalga hooajaeelsel treeningul Utahis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles