Lewandowski keerab Bayernile selja ja siirdub hoopis Inglismaale?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski Foto: SCANPIX

Alates eelmise hooaja teisest poolest on Dortmundi Borussia jalgpalliklubi ründaja Robert Lewandowski pakkunud ainest paljudele kuulujuttudele – enamasti on mehe tulevikku seostatud Müncheni Bayerniga, kuid nüüd väitis poolakas, et asjad ei olegi nii kindlad.

Lewandowski leping Dortmundiga lõppeb käimasoleva hooaja järel ja siis võib mees vabaagendina klubist lahkuda. Praeguseks on juba räägitud, et ründaja ja Bayern leppisid suvel kontrahti üksikasjades kokku ning talvel sõlmitakse ka vastav eelleping. Nüüd lükkas Lewandowski aga need jutud ümber.

«Võin jaanuaris sõlmida lepingu ükskõik millise klubiga. Samas ei ole ma kunagi öelnud, et ma sõlmin lepingu Bayerniga,» sõnas Lewandowski The Telegraphile. «Mind on valesti mõistetud. Mul oli võimalus vestelda sir Alex Fergusoniga, kuid me ei rääkinud võimalikust klubivahetusest.»

«Ühel päeval sooviksin ma kindlasti mängida Premier League’s, see oleks minu jaoks suurepärane kogemus,» teatas poolakas, kes jookseb homme Poola koondise särgis Wembley staadionile, et kohtuda Inglismaaga.

Seega võib eeldada, et Inglismaa kõrgliigaklubid üritavad taaskord Lewandowskile läheneda ja talle lepingut pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles