Itaalia jalgpalliliit asus telekaamerat rünnanud Balotellit kaitsma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise ründeäss Mario Balotelli on taas sattunud skandaali keskele, kuna ründas telejaama operaatori käes olnud kaamerat. Itaalia jalgpalliliidu president Giancarlo Abete on pärast intsidenti asunud Balotellit kaitsma.

Balotelli ja ülejäänud Itaalia koondis sõitis Firenzest Napolisse, kus raudteejaamas ootasid fännid ja meedia esindajad. Suure tähelepanu all olnud Balotelli lükkas ühe kaamera endast eemale ja üritas seda operaatori käest maha lüüa. Saapamaa jalgpalliliidu president Abete kommenteeris juhtunut ning teatas, et Balotelli on liiga suure meediatähelepanu all.

«See on Mario jaoks väga vaevanõudev periood ja peame aru saama, et ta on meedia ülisuure tähelepanu all,» rääkis Abete kohalikule raadiojaamale.

«Ta ei saa teha ühtegi sammu või kirjutada ühtegi sõna ilma selleta, et seda hakataks erinevatel viisidel tõlgendama. Ta on natuke väsinud sellest, et on alati tähelepanu keskpunktis. Ta on 23-aastane nooruk, kes peab suureks kasvama ja oma käitumist parandama, aga talle pannakse peale liiga suur pinge,» lisas Abete.

Balotelli jättis reedese MM-valikmängu Taani vastu vahele haiguse tõttu. Itaalia on pileti 2014. aasta MMile juba kindlustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles