Saksamaal hiilgasid nii Patrail, Jaanimaa kui Mägi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa.
Dener Jaanimaa. Foto: Margus Ansu

Saksamaa käsipalliliigades näitasid head mängu nii kõrgliigas osalevad Mait Patrail ja Dener Jaanimaa kui ka esiliigas mängiv Janar Märgi.

Patraili koduklubi TSV Hannover-Burgdorf kaotas kodus Berliini Füchsele 33:35. Patrail viskas seitse väravat. Jaanimaa leivaisa ThSV Eisenach kaotas samuti kodus HSV Hamburgile 32:39. Eestlase arvele kanti valitseva Meistrite liiga tšempioni vastu Eisenachi parimana kaheksa tabamust. Üheksa vooru järel on Hannover kümne punktiga üheksandal positsioonil, kolm silma kogunud Eisenach hoiab eelviimast ehk 17. kohta. Juhib tiitlikaitsja THW Kiel.

Saksamaa esiliigas sai EHV Aue pärast kolme järjestikust võitu kaotuse, kui pidi võõrsil tunnistama mullu eliitseltskonnast pudenenud TUSEM Esseni 31:29 paremust. Mägi viskas võitjate kasuks meeskonna resultatiivseimana seitse väravat. Aue on seitsme vooru järel kuue punktiga 13. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles