Barcelona staar liitub jaanuaris Manchester Unitediga?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez
Alexis Sanchez Foto: SCANPIX

Hispaania ja Inglismaa meedia kirjutavad, et Manchester Unitedi jalgpalliklubi hoiab teravalt silma peal Barcelona mängumehel Alexis Sanchezil.

Sanchez näitab Barcelona särgis sellel hooajal häid esitusi ning meedia on hakanud spekuleerima, et jaanuaris võib Sanchez liituda Unitediga. Mehe hinnaks pakutakse umbes 22 miljonit naela.

Ääreründaja koha peal on Unitedil sellel hooajal raskusi olnud, sest põhimehed Ashley Young, Antonio Valencia ja Nani on näidanud ebastabiilseid esitusi. Ryan Giggs pole enam esimeses noorused ning Wilfried Zaha saadetakse ilmselt laenule. Eelmises voorus kaks väravat löönud Adnan Januzaj stabiilsusele on samuti raske loota, sest mees on kõigest 18-aastane.

Sanchez on seevastu Barcelona eest löönud viimases kuues liigamängus neli väravat ning on end Kataloonia suurklubis tõestanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles