Austraalia jalgpallikoondis võib hakata jahtima Alex Fergusoni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson oma viimasel mängul ManU peatreenerina.
Alex Ferguson oma viimasel mängul ManU peatreenerina. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel peatreeneri vallandanud Austraalia jalgpallikoondis on otsimas uut juhendajat ning omal ajal kaks aastat Manchester Unitedis Alex Fergusoni käe all mänginud austraallasest väravavaht Mark Bosnich on avaldanud arvamust, et nende rahvusmeeskond vajaks etteotsa just Fergusoni.

Austraalia jalgpallikoondise senine peatreener Holger Osieck sai kinga pärast seda, kui nii Brasiilia kui Prantsusmaa vastu võeti vastu suured 0:6 kaotused. Aastatel 1999-2001 Fergusoni juures ManUs mänginud Bosnich on veendunud, et Austraalia koondis peaks tegema jõupingutusi ning hankima juhendajaks sel kevadel ManUst pensionile suundunud legendaarse treeneri.

«Oleme välja käinud mitmeid nimesid, aga on üks inimene, keda ma ei ole kuulnud mainitavat, kuigi mul on rohkem kui kellelgi teisel põhjust teda soovitada,» rääkis Bosnich SkySportsile.

«Olen lihtsalt aus, sest mul on temaga kogemusi ja seega tean, kuidas see on - see on Sir Alex Fergusoni moodi. Tema nime pole veel välja toodud, aga me vajame kedagi temasugust,» lisas endine ManU väravavaht.

Praegusel hetkel on Austraalia koondise etteotsa usaldatud endine abitreener Aurelio Vidmar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles