Reali presidendi paljastus: Bale ei olnudki Ronaldost kallim

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi president Florentino Perez tunnistas ühele Hispaania telekanalile antud intervjuus, et klubi selle suve ost Gareth Bale ei olnud kallim kui meeskonna senise superstaari Cristiano Ronaldo soetamine.

Sel suvel pakkus palju kõneainet 24-aastase Tottenham Hotspuri mängija Bale, kelle Real ostis väidetava 100 miljoni euro eest. Kuigi ostusumma suurust ei avalikustatud ametliku numbrina, usuti laialdaselt, et just sellise rahahunniku käis Hispaania suurklubi noore Walesi koondislase eest välja. Ühtlasi oleks see teinud Bale'ist suurima üleminekusummaga jalgpalluri läbi ajaloo, sest senine rekordinumber 94 miljonit eurot oli Ronaldo nimel, kelle Real soetas 2009. aastal Manchester Unitedist.

Ligikaudu poolteist kuud pärast Bale'i üleminekut on Reali president Perez aga avalikustanud, et Bale'i eest välja käidud summa jäi alla omal ajal Ronaldo ostmisele kulunud rahale. Perez kinnitas Intereconomia telekanalile, et klubi on teinud kindlustuse tervele Bale'i ostmisele kulunud üleminekusummale, milleks on arvatud 100 miljoni euro asemel 91 miljonit eurot.

«See on elukindlustus, mis on tehtud õnnetuste vastu. Bale on kindlustatud samale summale, mis me maksime tema ülemineku eest,» ütles Perez.

Lisaks lükkas Reali president ümber kuuldused, justkui oleks Bale'il tõsiseid seljaprobleeme, ning kinnitas, et noormees loodab olla taas mänguvormis laupäevaks, kui Real kohtub liigas Malaga klubiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles