Madridi Realis ootavad ees suured muutused

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali jalgpallimeeskond klubi kodustaadionil Santiago Bernabeul. Uuel hooajal võib areen kanda juba uut nime.
Madridi Reali jalgpallimeeskond klubi kodustaadionil Santiago Bernabeul. Uuel hooajal võib areen kanda juba uut nime. Foto: SCANPIX

El Confidencial annab teada, et Madridi Reali jalgpalliklubi kodustaadion Santiago Bernabeu saab uue nime. Nüüdsest olevat asi ka ametlik.

Reali president Florentino Perez on teada andnud, et oktoobri lõpus teeb ta avalikuks projekti, mis on seotud staadionil aset leidvate muudatustega. 2014. aasta suvel staadionit renoveeritakse ning lisaks saab areen endale uue nime.

«Teeme projekti avalikuks kuu teises pooles. Muudatustega seoses on meil neli kandidaati ja kui nad tegutsevad kiiresti, siis võime suvel juba töödega alustada. Lisaks on neil võimalus jätta suur märk 21. sajandi Bernabeule,» teatas Perez.

Lisaks avaldas Perez, et läbirääkimised seoses nimemuutusega käivad. «Peame sponsoriga läbirääkimisi, kui leiame sobiva variandi, siis lisandub praegusele nimele veel üks,» lisas ta.

Väidetavalt hakkab staadion kandma tiimi särgisponsori Fly Emiratesi nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles