Ametlik: Eesti koondise tänases algkoosseisus veel mõned üllatused

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondislaste mänguvormid rippumas Bukarestis paikneva National Arena riietusruumis.
Eesti jalgpallikoondislaste mänguvormid rippumas Bukarestis paikneva National Arena riietusruumis. Foto: Eesti Jalgpalli Liit / Facebook

Eesti jalgpallikoondis pidas eile õhtul Bukarestis viimase mängueelse treeningu ja selle põhjal võis eeldada, et täna jooksevad väljakule Sergei Pareiko, Enar Jääger, Mikk Reintam, Ragnar Klavan, Taijo Teniste, Sergei Mošnikov, Aleksandr Dmitrijev, Konstantin Vassiljev, Joel Lindpere, Henrik Ojamaa ja Henri Anier.

Siiski otsustas peatreener Tarmo Rüütli väljakule saata veidike teistsuguse koosseisu. Algkoosseisus alsutavad täna Sergei Pareiko, Enar Jääger, Mikk Reintam, Ragnar Klavan, Taijo Teniste, Sander Puri, Aleksandr Dmitrijev, Konstantin Vassiljev, Tarmo Kink, Joel Lindpere, Sergei Zenjov.

Seega on võrreldes eilse ennustusega algkoosseisus Puri, Kink ja Zenjov ning võrreldes ennustusega jäid välja Mošnikov, Ojamaa ja Anier. Zenjovi algkoosseisu kuulumine on mõnevõrra üllatav, kuna eilse harjutuskorra jättis mees kerge palaviku tõttu vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles