Suzuki tiimi juht näeb Karl Kruudas potentsiaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda Mulgi rallil.
Karl Kruuda Mulgi rallil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suzuki Sport Europe rallitiimi boss Yashurio Ishii usub, et Suzuki Swiftiga käimasoleval MM-etapil Jordaanias esimest võistluskogemust ammutaval 17-aastasel Karl Kruudal on rallisõitjana potentsiaali.

Yashurio Ishii sõnul on tiimil au koos töötada järjekordse eestlasega, vahendab rally.ee. «Tore, et World Rally Team Estonia võimaldab noorel sõitjal meie tiimi autoga võistelda. Varem oleme koostööd teinud kolme andeka eestlasega ja ma usun, et Karlis on samuti potentsiaali,» sõnas Ishii.

JWRC-sarjas Suzuki Swift S1600 võistlusmasinaga osalev Karl Kruuda avaldas, et on väga rahul, et talle anti võimalus Suzukiga võistelda.

«Swift tundub olema kiire auto, kuid vajab harjumist. Loodan väga, et professionaalne Suzuki Sport Europe tiim aitab mul sõidukit paremini tundma õppida, et saavutaksin suurema kiiruse. Loodan hästi laabuvat koostööd ja ma ei taha, et meeskond minus pettuks,» kommenteeris Kruuda.

Jordaania ralli avapäeva lõpetasid Karl Kruuda - Martin Järveoja üldarvestuse 24. kohaga. Avakatsel kaotasid nad liidritele küll viis minutit, kuid kasvatasid kiirust järgnevatel katsetel.

«Meie ees startis aeglane võistleja, kellele jõudsime neljandal kilomeetril järgi. Tema tolmus sõitsime vastu kivi ja lõhkusime rehvi,» selgitas Kruuda avakatsel juhtunud intsidenti väljaandele ruudulipp.ee antud usutluses. Kokku purunes nende võistlusautol esimesel rallipäeval kokku neli rehvi.

Kokkuvõttes sai Kruusa Jordaania rallil 21. koha. Kaotust võitja Sebastien Loebile kogunes 50.40,2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles