Vigastatud Radcliffe tahab juba Pekingi olümpial joosta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paula Radcliffe
Paula Radcliffe Foto: AFP / Scanpix

Briti kergejõustikuametnikel pole veel teada, kas maratoni rekordinaine Paula Radcliffe on võimeline Pekingi olümpial jooksma. Naine seevastu ihkab osaleda.

Radcliffe loodab, et saab Pekingis maratonil osaleda hoolimata vasaku reieluu mõrast. Veel kuu aega tagasi öeldi talle, et olümpial võistlemine on vigastuse tõttu võimatu.

Sellest hoolimata on Radcliffe kuu jooksul kiirelt paranenud ning liitub juba täna brittide treeninglaagriga Macaus.

Suurbritannia kergejõustiku saavutusspordi juht Dave Collins sõnas Reutersile, et vara on veel öelda, kas naine suudab Pekingis joosta või mitte.

«Mu kristallkuul ei tööta väga hästi, nii et ootan ja vaatan, mis seisus me oleme,» sõnas Collins ning lisas, et on Radcliffe'i koondisega liitumise üle õnnelik. «See on kinnitus, et ta paraneb hästi. Väljakutse, mille ta võttis, on suur ning oluline on, et see ei kahjustaks pikas perspektiivis tema tervist.»

34-aastane Radcliffe võitis 2005. aastal maailmameistritiitli, kuid olümpiamedal tal puudub. Neli aastat tagasi Ateenas ta finišisse ei jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles