Tiger Woods naaseb võistlusradadele 90 turvamehe saatel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: SCANPIX

Algaval nädalal pärast mõnekuulist pausi uuesti võistlusradadele naasev seksiskandaalide keskmesse sattunud golfimängija Tiger Woods nalja ei mõista ning on palganud endale 90 ihukaitsjat.

 

Augustas Mastersi turniiril mängiva Woodsi 90 turvamehe seas on nii endisi USA salateenistuse agente kui ka endisi FBI agente, vahendab Daily Mail.

Põhjus, miks Woods ennast turvameeste armeega ümbritseb, on lihtne – mees kardab, et mõni tema 15 armukesest võib talle vastu astuda.

Väidetavalt on ihukaitsjatele antud fotod mehe armukestest, et neil oleks lihtsam naisi ära tunda. Üks armukestest, pornostaar Joslyn James lubas, et korraldab koos sõpradega turniiri ajal valju protesti.

«Ühtegi neist tüdrukutest ei lasta tema lähedale,» kinnitas üks turvameestest Daily Mailile. «Kui kusagil ilmuks kas või üks foto sellest, kuidas kaunis naisterahvas teda katsub, oleks see kohutav.»

Tavaliselt turvab Augustas peetavat Mastersi turniiri 200-liikmeline turvameestest, vabatahtlikest ja politseinikest koosnev üksus, aga Daily Maili andmetel on sel nädalal ametipostil lisaks veel 82 eraturvameest.

Veel sai ajaleht teada, et kui tavaliselt saadab Woodsi võistlusrajal kaks turvameest, siis sel korral ümbritseb teda kaheksa meest.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles