Sander Posti koduklubi ootavad kõrgliiga üleminekumängud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Post
Sander Post Foto: ga-eagles.nl

Jalgpallur Sander Posti koduklubi Go Ahead Eaglesi tänase kaotuse järel liidermeeskond De Graafschapile sai selgeks, et otsepiletit kõrgliigasse neil enam püüda ei ole võimalik ning ees ootavad üleminekumängud.

Tänane kaotus oli eriti valus, kuna Eagles võitis võõral väljakul avapoolaja 2:0, kuid kaotas lõpuks ikkagi 2:3 ning kaks viimast väravat löödi neile 86. ja 89. mänguminutil. Post tegi kaasa kogu kohtumise, vahendab Soccernet.ee.

Eagles püsib esiliiga tabelis kolmandal kohal, aga Hollandi süsteemis ei ole nende lõppkohal enam erilist tähtsust, kuna hooaeg on jagatud erinevateks perioodideks ning avaringi parima meeskonnana on Eagles omale koha üleminekumängudel juba garanteerinud.

Nacompetitie nime kandval üleminekuturniiril on Eaglesi vastasteks lisaks esiliigaklubidele ka kaks kõrgliigaklubi, kelle hulka kuuluks praeguse seisuga ka Andres Operi meeskond ADO Den Haag.

Kõrgliiga hooaja lõpuni on jäänud neli vooru ning esiliiga hooaja lõpuni viis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles