Schumacher on aidanud Rosbergil sammu edasi astuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg
Nico Rosberg Foto: AFP / Scanpix

Mercedese boss Norbert Haug usub, et Michael Schumacher on aidanud oma meeskonnakaaslasel Nico Rosbergil arenguredelil ühe sammu edasi teha.

«Kui esimesed kuulujutud Michaeli kohta ilmnesid, siis Nico helistas mulle ja küsis: «Kas see on tõsi? Proovi teda saada, proovi teda saada!» rääkis Haug autosport.com'ile.

«Kui ma ise saaksin valida, siis tahaksin alati parimatega koos töötada. Ilmselt tahaksid kõik enda kõrvale meest, kes oleks minevikus teinud paremat tööd kui ma ise, siis saaksin enda asjadele keskenduda. Kui see teine mees oleks selgelt nõrgem, siis sa ei saaks paremaks. Nicoga on samamoodi.»

Ühtlasi tõdes Haug, et ta pole üllatunud, et Rosberg on sel hooajal väga korralikke sõite teinud. «Ma tean ka Keket väga hästi ja Nico oli alati see, kellel silma peal hoida. Minu jaoks ei ole see üllatus, et ta head tööd teeb,» sõnas Haug.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles