Almunia: Messi on parim mängija, kellega olen vastamisi läinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Almunia ei suutnud Lionel Messit (paremal) pidurdada.
Manuel Almunia ei suutnud Lionel Messit (paremal) pidurdada. Foto: SCANPIX

Eile õhtul jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises kodustaadionil Barcelona 4:1 võidumängus Arsenali üle kõik neli väravat löönud argentiinlane Lionel Messi imeline mäng pani paljusid kukalt kratsima.

«Ta on parim mängija, kellega olen kunagi vastamisi läinud. Ta on maailma parim mängija,» tunnustas Arsenali väravavaht Manuel Almunia. «Väga raske on peatada seesuguste oskustega mängijat, ta võib palliga teha kõike, mida tahab.»

Arsenali peatreener Arsene Wenger õnnitles Barcelonat võidu puhul ning tunnistas, et nad olid selle ära teeninud. «Kaotasime paremale meeskonnale ja maailma parimale jalgpallurile Messile,» sõnas ta. «Kui Messi palli saab, on ta pidurdamatu.»

Ka Messi enda meeskonnakaaslased olid noorest argentiinlasest vaimustuses. «Selliseid mängijaid näeb vaid kord 25-30 aasta jooksul,» tõdes Barcelona keskmängija Xavi Hernandez.

«Ta on täiesti uskumatu tasemega mängija,» lisas Barcelona peatreener Pep Guardiola. «Mul pole sõnu – ta mängis niimoodi, et seda on raske kirjeldada, seda lihtsalt peab nägema.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles