Vanameister Giggs: eelistan joogat pidutsemisele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs
Ryan Giggs Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi mängija Ryan Giggs tunnistas, et ta on nii igavaks muutunud, et eelistab joogat sõpradega pidutsemisele.

Giggs loodab, et suudab täna aidata koduklubil Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises Müncheni Bayerni alistada, kuid tõdes, et alkoholijoomisega ta seda ei tähistaks, kirjutab Daily Mail.

36-aastane jalgpallur selgitas, et on teadlik, et sellises vanuses tuleb oma keha eest rohkem hoolt kanda ning seetõttu ta enam eriti väljas pidutsemas ei käi. «Viimase kolme-nelja aasta jooksul olen jalgpalli mängimist nautinud rohkem kui kunagi varem,» sõnas ta. «Ma ei võta enam kõike iseenesestmõistetavalt. Samas olen pidanud ka paljust loobuma.»

«Ma ei saa enam teha seda, mida tegin 20. eluaasta alguses,» jätkas Giggs. «Ma ei saa käia väljas joomas või rämpstoitu söömas. Ma ei joo enam praktiliselt üldse alkoholi, selle asemel olen hakanud joogaga tegelema, see on suurepärane. Elan lihtsalt oma igavat elu.»

Nooremana oli Giggs üsna peolembeline ja suur naistelemmik, nüüd aga ootab ta iga päev kojujõudmist, et saaks tegeleda oma laste Libby ja Zachiga.

«Tean, et nooremad jalgpallurid peavad mind oma eeskujuks, seetõttu püüan nende eest hoolitseda,» avaldas Giggs. «Oleme veidi sarnased ka, näiteks suures osas on meil sarnane muusikamaitse ja ma saan nendega väga hästi läbi.»

«Oleme kõik jalgpallurid ja meil on üldiselt samad huvid, aga väljaspool väljakut on meil üsna erinevad elud,» tunnistas ta. «Mina lähen koju ja mängin oma lastega, nemad aga lähevad välja ja tulevad järgmisel päeval täiesti hullumeelsete riietega trenni ning räägivad ainult oma autodest. Olin ise nooremana samasugune.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles