Vene poksija kinnimaksmine võib sillutada tee Haye ja Klitško matšile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye. Foto: SCANPIX
Ringlemas on kuulujutud, et Venemaa poksijale Aleksandr Povetkinile võidakse maksta valuraha, et ta loobuks poksimast WBO, IBO ja IBFi versioonide raskekaalu maailmameistri Vladimir Klitškoga.

Vastavalt IBFi profipoksi organisatsioonile edetabelile on Povetkin praegu järjekorras esimene, kes võiks Klitškoga kohtuda. Samas on teada, et Klitško ja Haye soovivad omavahel vastamisi minna ning seega võidaks Povetkinil paluda kõrvale astuda, kirjutab BoxingScene.

Klitško on mitmes intervjuus öelnud, et ta plaanib järgmiseks poksida Povetkiniga, kuid võib otsustada teisiti, kui tekib võimalus minna vastamisi Haye’ga.

Samas ei ole veel selge, kes peaks Povetkinile maksma loobumistasu. Kui lootused Vladimir Klitškoga poksida kukuvad läbi, siis soovib Haye vastamisi minna Vitali Klitškoga. Viimane kohtub 29. mail poolaka Albert Sosnowskiga ning võib seega uueks heitluseks valmis olla sügisel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles