Ferguson süüdistas jälle kaotuses kohtunikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi endine peatreener Alex Ferguson.
Manchester Unitedi endine peatreener Alex Ferguson. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson oli eile õhtul tulivihane, et tema juhendatav klubi veerandfinaalis välja langes ning süüdistas taas kaotuses kohtunikku.

United alistas küll eile koduplatsil 3:2 Müncheni Bayerni, kuid kahe mängu kokkuvõttes oli seis 4:4 ja tänu võõrsil löödud kahele väravale pääses poolfinaali Bayern, vahendab Eurosport.

Mängu 3:0 juhtinud United lasi endale esimese värava lüüa avapoolaja lõpus, teise poolaja üsna alguses tabas neid aga valus löök, kui Rafael da Silva teenis teise kollase kaardi ja pidi väljakult lahkuma. Bayerni surve kandis lõpuks vilja ja Arjen Robbenil õnnestus vähemusse jäänud Unitedi vastu see suure tähtsusega värav lüüa.

Ferguson oli maruvihane, et Saksamaa klubi mängijad kõik kambakesi kohtuniku ümber jooksid ja Rafaelile kollast kaarti nõudsid, kuna ta tõukas Franck Ribery’d.

Kui Fergusonilt küsiti, kas Rafaeli ärasaatmine muutis mängu, vastas ta: «Selles pole kahtlustki. 11 mehega poleks meil mingit probleemi olnud ja Bayern poleks mingi valemiga edasi pääsenud.»

«Noor poiss oli veidi kogenematu, aga Bayerni mehed on need, kes tema ärasaatmises süüdi on,» jätkas Ferguson, kelle arvates teenis Rafael punase kaardi vaid tänu sellele, et kohtunik Bayerni mängijate survele allus. «Kõik jooksid kohe kohtuniku juurde – tüüpilised sakslased.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles