Massa: Ferrari võib rumalate vigade tõttu MM-tiitli kaotada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Felipe Massa usub, et liiga palju selliseid rumalaid vigu, nagu Ferrari vormel-1 meeskond tegi Malaisia MM-etapi kvalifikatsioonis, võivad lõpuks kalliks maksma minna ning see võib tähendada, et meeskond jääb MM-tiitlist ilma.

 

Nii Ferrari kui McLaren usaldasid Malaisias ilmaprognoosi, selle asemel, et lihtsalt taevasse vaadata, kirjutab Planet-F1.

Mõlemad tiimid uskusid, et selleks ajaks, kui nende sõitjad rajale lähevad, on vihmasadu juba praktiliselt lõppenud, tegelikult läks sadu aga üha hullemaks.

Selle tulemusel sai Massa kvalifikatsioonis 21. koha, tema tiimikaaslane Fernando Alonso sõitis välja 19. aja.

«Pole mõtet seda teemat vältida,» rääkis Massa. «Meie võistlus lõppes tegelikult juba kvalifikatsiooni esimeses osas. Tegime suure vea, nii mina kui tiim.»

«Meist oli rumal usaldada ilmaennustust, arvates, et ilm läheb paremaks,» jätkas ta. «Eriti, kuna juba kvalifikatsiooni alguses sadas. Lohutus pole ka see, et me polnud ainus tiim, kes sellise vea tegi. See oli rumal strateegiline viga ja me peame juhtunust õppima, vastasel juhul võime nii tihedas konkurentsis MM-tiitlist kergesti ilma jääda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles