Renault loodab Hiinas sammu edasi teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica Renault' roolis.
Robert Kubica Renault' roolis. Foto: SCANPIX

Renault vormel-1 meeskonna võistlusinseneride pea Alan Permane on kindel, et Hiinas suudetakse praegusest veelgi kiiremad olla.

Seni on Renault olnud selgelt hooaja üllataja, kui Robert Kubica suutis lausa poodiumikohale jõuda. Nüüd on Permane kindel, et tänu tuuletunnelis tehtud tööle tehakse Hiinas samm paremuse poole, vahendab Sponest.

«Meil on väga hea tuuletunnel, mis läbis talve jooksul uuenduskuure,» lausus Permane. «Meie numbrid on rajal realiseerunud ning võime tuuletunnelit täielikult usaldada.»

«Meie aerodünaamikaosakond on oma parimat tööd tegemas ja nad leiavad hetkel väga häid lahendusi,» lisas ta. «Survejõud paraneb peaaegu iga päev ja Hiinas peaksime tegema veel ühe hea sammu edasi»

Samas tunnistas Permane, et Hiinas ei saa lood enam nii roosilised olema, eriti kui temperatuurid on madalamad.

«Loodetavasti läheme enam-vähem samamoodi edasi. Siiski vastandub temperatuuride osas Hiina Malaisiaga, aga meie kasutada on samad rehvitüübid,» arutles ta. «Kõige raskem ülesanne on kõva rehviga sõitmine, eriti kuna pika sirge tõttu ei saa survejõudu lisada, mis aitaks rehve kiiremini töötemperatuurile tuua.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles