Reedel lõpeb 28. Tartu jooksumaratoni esimene registreerimisvoor

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu jooksumaraton.
Tartu jooksumaraton. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Neliküritus 2010 teisele osavõistlusele, 9. mail toimuvale 28. Tartu jooksumaratonile, on praeguseks oma nime üles andnud juba ligi poolteist tuhat spordisõpra. Korraldajad ootavad sel aastal radadele 4000 jooksjat ja kepikõndijat.


Soodsaima hinnaga saab registreeruda on kuni 16. aprillini. Oma nime saab üles anda internetikodulehe www.tartumaraton.ee kaudu, Klubi Tartu Maraton kontoris (Laulupeo pst. 25, Tartu) ning Hawaii Expressi kauplustes üle Eesti.

Esimese vooru hinnad on 23 distantsile 300 ja 10 km distantsile 200 krooni. Laupäevast tõusevad hinnad vastavalt 400 ja 300 kroonile.

26. aprillil on kõik jooksusõbrad oodatud Elvasse, Tartumaa Tervisespordikeskusesse 28. Tartu jooksumaratoni ühistreeningule. See tasuta üritus on mõeldud huvilistele rajaga tutvumiseks ja kõhklejatele viimaste otsuste langetamiseks.


Kui sa pole suutnud veel otsustada millisest distantsist põhipäeval osa võtta, ja kas joosta või hoopis kepikõndi nautida, siis ühistreening on hea võimalus otsustamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles